Σάββατο 7 Απριλίου 2012

ΑΓΙΟ ΦΩΣ : ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΥΠΕΡΦΥΣΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ. ΘΕΟΣ=284!!!!

Ηθελα να ήξερα ποιοί είναι πίσω από τον αυτο-αποκαλούμενο ερευνητή του λευκού φωσφόρου, που κάθε χρόνο τέτοια εποχή παίρνει σβάρνα τις εκπομπές και τα ένθετα εφημερίδων ή φιλοξενείται σε  διάφορα φόρα. Αυτός έχει άγριο κόλλημα με το Άγιο Φως. Αν έμπαινε στο youtube  και έβλεπε τα σχετικά βίντεο θα το έρραβε. Εγώ έχω προσωπική  μαρτυρία φίλου, που πριν 3-4 χρόνια παραβρέθηκε στην αφή του Αγίου φωτός στα Ιεροσόλυμα. Αυτά που βίωσε τον έκαναν να τρέμει ΣΥΓΚΟΡΜΟΣ.
Μου τα αφηγείτο και ΕΝΟΙΩΘΑ να το ζω κι εγώ το τρομερό  μεγαλείο του φαινομένου.  Για δείτε το στο youtube. Σείεται ο Ναός!!!!!!!!!
Ξέρω ότι το βιβλίο μου  ΚΩΔΙΚΑΣ ΑΣΤΡΟ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ανέτρεψε πλήρως τα σαθρά  τους επιχειρήματα. Καταλαβαίνω ότι η τυφλότητα ή ο φανατισμός με την αρχαία Ελλάδα δεν επιτρέπει στους αντι-Χρίστους να θεωρήσουν τον Χριστό Θεάνθρωπο. Δικαίωμά τους. Αλλά να αμφισβητείται η Ιστορικότητα του Χριστού με γελοία άρθρα του τύπου "Ο μεσσίας πριν τον Μεσσία" ή να ταυτίζεται με τον Απολλώνιο τον Τυανέα ο Χριστός, ξεπερνάει κατά πολύ και την πιο νοσηρή φαντασία. Κι εγώ είμαι φανατικός με την Αρχαία Ελλάδα. Πιό φανατικός από εμένα δεν γίνεται. Και έχω μελετήσει όλους σχεδόν τους αρχαίους Έλληνες συγγραφείς και τους διαβάζω απ'ευθείας από το αρχαίο κείμενο. Αλλά δεν είμαι αρχαιολάτρης. Έχω ξεκαθαρίσει απόλυτα μέσα μου τι ρόλο έπαιξε ο Αρχαίος Ελληνικός πολιτισμός και τι ο Χριστιανισμός. Η διαφορά είναι ότι ο Χριστιανισμός είναι θρησκεία. Το τι ήταν το δωδεκάθεο, εγώ το γνωρίζω πολύ καλά. Σε καμμία περίπτωση δεν ήταν θρησκεία. Αν κάποιος θεωρεί το Δία θεό με την έννοια της Υπέρτατης Δύναμης, δεν ήταν. Από πουθενά δεν προκύπτει. Σιγά μην κατοικούσαν στα 2.900 μέτρα του Ολύμπου οι Ολύμπιοι. Κάποιοι δεν έχουν καταλάβει την αλληγορία του Δωδεκάθεου. Ωραίος λοιπόν θεός ο Δίας. Δεν άφηνε θηλυκιά για θηλυκιά γάτα. Ήταν ζηλόφθονας. Εγωιστής. Σκληρός. Κακός. Τιμωρός. Τέτοιος θέλατε να είναι ο Θεός; Με ΚΑΘΑΡΑ ανθρώπινα χαρακτηριστικά;Ή Πανάχραντος, Πανάγαθος Παντογνώστης, Αιώνιος, Αναλλοίωτος, Παντοδύναμος, Πάνσοφος, 'Αγιος, Δίκαιος, Πιστός και Αληθινός; Θα σας εξηγήσω κάποια στιγμή με λεπτομέρεια τι ήταν ο Δίας, ο Απόλλων, η  Δήμητρα και οι λοιποί του συναφιού.  ΟΧΙ ΠΑΝΤΩΣ ΘΕΟΙ. 
θεοί=αυτοί που τρέχουν γρήγορα, ναι  (φυσικά όχι με τα πόδια).


Επειδή έχω ασχοληθεί και λίγο με τους λεξαρίθμους, σχέφτηκα λοιπόν να βρώ τον λεξάριθμο της λέξης ΘΕΟΣ.
Θ=9
Ε=5
Ο=70
Σ=200
-------------------
Σύνολο 284!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Θα μπορούσε ο λεξάριθμος να είναι οποιοσδήποτε μονοψήφιος ή διψήφιος. Τι παρατηρούμε; Τριψήφιος. Δηλαδή ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ο Θεός.
Και τι τριψήφιος αριθμός :284. ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ !!!!!!
Τι παρατηρούμε;Ότι στη μέση το 8 αντιπροσωπεύει το Θεό. Είναι και το μεγαλύτερο αριθμητικά από το 2 και το 4 και βρίσκεται στη μέση. Στο Θρόνο δηλαδή. 1η ΣΥΜΠΤΩΣΗ. Τυχαίο;
Δεξιά του Θεού (που αντιστοιχεί ο αριθμός 8), βρίσκουμε τον αριθμό 2 που αντιπροσωπεύει το Χριστό. (Καθεζόμενον Εκ δεξιών του Πατρός δεν λέει το ΠΙΣΤΕΥΩ για τον Κύριο;) 2η ΣΥΜΠΤΩΣΗ.Τυχαίο;
Αριστερά, του Θεού, βρίσκουμε τον αριθμό  4 που αντιπροσωπεύει το Αγιο Πνεύμα. (Το εκ του Πατρός εκπορευόμενον δεν λέει το ΠΙΣΤΕΥΩ για Άγιο Πνεύμα;) 
Μάλιστα το 4, που συμβολίζει το Αγιο Πνεύμα ΕΚΠΟΡΕΥΕΤΑΙ μόνο εκ του Πατρός αφού το 8 (που συμβολίζει το Θεό) διαιρείται με το 4 (8:4=2)
Αντίθετα το Αγιο Πνεύμα δεν εκπορεύεται εκ του Υιού, όπως είναι το δόγμα της Καθολικής εκκλησίας, αφού 2:4 δεν διαιρείται (δίνει αποτέλεσμα 0.5=δεκαδικός). Άρα το  Ορθόδοξο Δόγμα επιβεβαιώνεται και από τον λεξάριθμο της λέξης ΘΕΟΣ. 3η ΣΥΜΠΤΩΣΗ.Τυχαίο;
Αναλύοντας περαιτέρω τον αριθμό 284, απ'όπου και να τον εξετάσεις, είναι πραγματικά εκπληκτικός αριθμός.  ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ.
Το 8 είναι ο μεγαλύτερος μονοψήφιος ΜΗ ΠΡΩΤΟΣ αριθμός, που προκύπτει από το γινόμενο δύο διαφορετικών αριθμών, του  2 και του 4 και μάλιστα και ο 2 και ο 4 είναι αριθμοί που ο ένας δαιρεί τον άλλο (σ.σ. ο αμέσως προηγούμενος μη ΠΡΩΤΟΣ είναι ο 6, γιατί 2χ3=6)

Δηλαδή και τα 3 ψηφία 2,8,4 έχουν απίστευτη μαθηματική σχέση μεταξύ τους. Μιά τρομερή αρμονία και ισορροπία. Μάλιστα ο αριθμός 2 είναι ο πρώτος τη τάξει "πρώτος αριθμός" (δηλαδή διαιρείται με το 1 και τον εαυτό του). Αυτό λοιπόν να σημαίνει ΜΟΝΟΓΕΝΗΣ; Και να συμβολίζεται με τον πρώτο ΠΡΩΤΟ αριθμό;
Το 2=2^1 , το 8=2^3 λαι το 4=2^2. Δηλαδή βλέπουμε ότι κάθε αριθμός 2,8,4, είναι δύναμη του 2. Δηλαδή ΤΡΙΑΔΑ ΟΜΟΟΥΣΙΟΣ (αφού και οι 3 αριθμοί είναι δυνάμεις με κοινή βάση το 2). Εκθέτες είναι το 3=ΘΕΟΣ, το 2=ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ, το 1=ΧΡΙΣΤΟΣ.
Να είναι όλα αυτά σύμπτωση;Το αποκλείω κατηγορηματικά.
Όταν λοιπόν ορίστηκε η λέξη ΘΕΟΣ, τουλάχιστον αυτός που κατασκεύασε την αρχαία Ελληνική γλώσσα σίγουρα δεν είχε στο μυαλό του το γυναικά, με ανθρώπινο χαρακτήρα και αδυναμίες, Δία. 
Πραγματικά, όταν για πρώτη φορά αντίκρυσα στην οθόνη του υπολογιστή τον λεξάριθμο της λέξης ΘΕΟΣ και τον ανέλυσα, δεν το πίστευα. Επιβεβαίωσα για πολλοστή φορά, ότι στην Αρχαία Ελληνική Γλώσσα, βρίσκονται κρυμμένα ΟΛΑ τα κοσμολογικά μυστικά ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΑ. Όμως οι μεταφραστές και οι ακαδημαϊκοί της πλάκας που να τα πάρουν χαμπάρι!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: