Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

ΤΟ ΠΑΛΑΤΙ ΤΟΥ ΟΔΥΣΣΕΑ ? ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ ΟΧΙ

«Βρήκαμε το παλάτι του Οδυσσέα»

Ο ομότιμος καθηγητής Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, Θανάσης Παπαδόπουλος, υποστηρίζει ότι ανακάλυψε το ανάκτορο του ομηρικού ήρωα στην περιοχή Αγιος Αθανάσιος. Σιωπούν η επιστημονική κοινότητα και το ΥΠΠΟ. Σύμφωνα με τον ομότιμο καθηγητή υδρολογίας του Πανεπιστημίου του Μονάχου, Γιοστ Κνάουστ, η τυκτή κρήνη χρονολογείται στον 13ο αιώνα π.Χ.».

Κύριε καθηγητά μου, αν θέλετε credits  για τον πανεπιστημιακό σας τίτλο, κάνατε ΤΕΡΑΣΤΙΟ λάθος.
Ο Οδυσσέας φυσικά υπήρξε ιστορικό πρόσωπο. Αντί λοιπόν να ψάχνετε αλλά Βουζαξάκη με το σκερπάνι, διαβάστε τα ΟΡΦΙΚΑ. Τα ιερά βιβλία που η Ελληνική επιστημονική κοινότητα έχει στα σκουπίδια και μόνο ένας ρομαντικός προσπαθεί-μάταια-να σας ανοίξει τα μάτια.
Ο Οδυσσέας λοιπόν σύμφωνα με τον Ορφέα και την ιστορική-επιστημονική έρευνά μου ΟΡΦΕΑΣ ΚΑΙ ΑΡΓΟΝΑΥΤΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ γεννήθηκε το 1890 π.Χ. , πήρε μέρος στον Τρωϊκό πόλεμο  και γύρισε με όλους τους Έλληνες πίσω στην πατρίδα σε 1-2 μήνες από την Τροία. Kαι όχι  βέβαια σε 10 χρόνια που λέει ο Όμηρος. Ούτε περιπλάνηση ούτε τίποτε. Ούτε Πηνελόπη ούτε μνηστήρες. Ο Όμηρος  έγραψε το 2ο  αριστούργημά του, την Οδύσσεια , βασισμένη 100% στην Αργοναυτική εκστρατεία. Συνεπώς ο Οδυσσέας  είναι μεν πραγματικό πρόσωπο, όχι  όμως λόγω Ομήρου , αλλά γιατί αναφέρεται από τον Ορφέα στα ΛΙΘΙΚΑ του. Έζησε λοιπόν από το 1890-1820 π.Χ. συν-πλην το πολύ 10 χρόνια. Ο Ορφέας χρονολογεί τον Τρωικό πόλεμο από το 1860-1850 π.Χ. Συνεπώς αυτό που βρήκατε του 13ου αιώνα δεν είναι σε καμία περίπτωση του Οδυσσέα. Έχετε πέσει έξω μόνο 6 αιώνες!!!!
Μου φαίνεται απίστευτο, τρελλό, αδιανόητο. Τα ΟΡΦΙΚΑ παντελώς άγνωστα στον Ελληνισμό!!!!
Τα βιβλία  που χρονολογούν, Τρωικό, Αργοναυτική, Ιάσονα, Ηρακλή, Οδυσσέα, Αίαντα, Αχιλλέα, Ατρείδες, Θησέα, Αιήτη, Μήδεια, Χαλκιόπη, Φροίξο και Έλλη, τους 52 Αργοναύτες, τον Πελλία, τον Ασκληπιό, τον Πάρι, τον Πρίαμο, τον Έκτορα, τον Θειοδάμαντα, την Κασσάνδρα, τον Φιλοκτήτη και εκατοντάδες άλλα ΙΣΤΟΡΙΚΑ πρόσωπα , τα έχετε πετάξει στα σκουπίδια; Τα κρύβετε από τον Ελληνικό λαό εξηπηρετώντας ξένα συμφέροντα; Ειλικρινά δεν ξέρω τι να υποθέσω.
Αποκαλύπτει ο Ορφέας ότι οι στήλες του Ηρακλέους ήταν φάρος στην Β.Δ. άκρη του σημερινού Μαρόκου. Οτι η Ιωλκός ήταν στη Β.Α. του σημερινού Βόλου. Ότι ο Αχέρωντας ήταν ο σημερινός Ρήνος ποταμός. Η Κολχίδα το Πότι της σημερινής Γεωργίας. Ότι η σπηλιά του Χείρωνα ήταν στη Μηλίνα του Βόλου, του Ορφέα στη Στρύμη της Ροδόπης και του Φόλου στη Φολόη της Ηλείας.
Ότι η Τροία δεν ήταν στο Χισσαρλίκ του Σλήμαν, αλλά 300 χλμ. ανατολικότερα, στη αρχαία Νίκαια της Βιθυνίας. Θα αποκαλύψω για πρώτη φορά την ετυμολογία της λέξης ΝΙΚΑΙΑ. Δεν ονομάστηκε η πόλη προς τιμή της γυναίκας του Λυσιμάχου που την κατέλαβε το 3ο πΧ αιώνα,όπως λένε κάποιοι, αλλά ήταν το πανάρχαιο όνομα που έδωσαν οι Έλληνες στην περιοχή, μετά τη λήξη του Τρωικού πολέμου, σε ανάμνηση της ΝΙΚΗΣ τους ενάντια στους Τρώες. Εκεί λοιπόν  λέει ο ΟΡΦΕΑΣ ότι έγινε ο εμφύλιος πόλεμος ( γιατί αυτό ήταν) και όχι στην Τρωάδα του Ομήρου.
Επίσης ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ:Άνθρωποι που κέντριζαν τους ταύρους.
ΣΕΙΡΗΝΕΣ:(εκ του σείριος=καυτός) Οι "θερμές" ερωτικά εταίρες στην Ν.Ιταλία.
ΑΜΑΖΟΝΙΔΕΣ ( και όχι Αμαζόνες) : Α-μαζός-νίς , μαζός=στήθος . Δηλαδή όχι γυναίκες με κομμένο στήθος, όπως λένε οι επαϊοντες θεωρώντας το α- στερητικό, αλλά το α-είναι αθροιστικό (όπως π.χ. α-δελφοι=πολλοί από την ίδια κοιλιά). Δηλαδή Αμαζονίδες ή Αμαζόνες σήμαινε πολλά στήθη μαζί. Άρα τι? Πολλές γυναίκες μαζί. Άρα τι?ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ φυλή. Δεν το λέω εγώ. Τις περιγράφει ο Ορφέας και μάλιστα σαν δαμνίππους, δηλαδή σαν φοβερές ιπποδαμάστριες. Τα μυθολογικά"τέρατα" λοιπόν  που τα είδατε? Ο Ορφέας με απλά κατανοητά λόγια τους αποδίδει αυτό που ήταν: Φυσιολογικότατοι άνθρωποι!!!
ΑΝΟΙΧΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ. 
Βάλτε τα ΟΡΦΙΚΑ σε κάθε ελληνικό σπίτι, σε κάθε σχολείο και πανεπιστήμιο.
Ειλικρινά δεν ξέρω τι άλλο να πω και να γράψω. Η φαιά μου ουσία βαίνει προς εξάντληση. Το επίσημο κράτος κωφεύει μπροστά στο θησαυρό της γνώσης και τα διεθνή ΜΜΕ ασχολούνται με μιά αμφιλεγόμενη ανακάλυψη!!!
Με την ανακάλυψη της τρομερής σπηλιάς του Κένταυρου Χείρωνα που βρήκα το 2007 και με χάρτη του Ορφέα , έφυγα από Αθήνα και πήγα και την βρήκα ΑΚΡΙΒΩΣ στη θέση που περιέγραφε ο Ορφέας, ασχολήθηκε κανείς? Ίδρωσε κανένα αυτί? Αφήστε τη λοιπόν και αυτή να καταρρεύσει. Μην την αξιοποιείτε. Ένα τεράστιο μνημείο του Ελληνικού πολιτισμού, χρησιμοποιείται περιστασιακά από βοσκούς σαν στάνη. Αυτό τελικά αξίζει η ευλογημένη αυτή χώρα? Εγώ δυστυχώς την απάντηση την ξέρω. ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΙΠΟΤΕ, ΔΕΝ ΕΛΠΙΖΩ ΣΕ ΤΙΠΟΤΕ........ που γράφει το μνήμα του Ν. Καζαντζάκη που επισκέφτηκα τον Ιούλιο στη Κρήτη.



Δεν υπάρχουν σχόλια: