Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016

ΝΕΕΣ ΑΤΛΑΝΤΙΕΣ ΥΠΕΡΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

Είπα να ρίξω μια ματιά στο Google Earth και στο αγαπημένο μου θέμα την Ατλαντίδα και βρέθηκα προ νέας μεγάλης έκπληξης. Η Google  βελτιώνοντας συνέχεια τις απεικονήσεις του πυθμένα παρουσιάζει ακριβώς μπροστά από το ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ που έχει θολώσει, μιά τεθλασμένη γραμμή που οι 2 κύριες κορυφές της A και B φαίνονται στις 2 πρώτες φωτό, ενώ  στη συνδυασμένη 3 φωτό  μέτρησα τις εξωτερικές γωνίες των 2 αυτών κορυφών στο autocad και βρήκα ότι είναι 52 μοίρες. Οι γραμμές αυτές δεν υπήρχαν μέχρι πρόσφατα γιατί θα τις είχα εντοπίσει σε προηγούμενη έρευνά μου. Στη 4η φωτό μίκρυνα την κλίμακα της περιοχής και σκέφτηκα να βάλω και τους μεσημβρινούς και τους παραλλήλους για να δω τι παίζει. Με έκπληξη διαπίστωσα ότι η κύρια γραμμή Α-Β είναι προσανατολισμένη Βορρά-Νότο. Μάλιστα παρατήρησα και άλλες 2 τεράστιες ευθυγραμμίες (σ.σ. οι 2 κόκκινες γραμμές στη 4η φωτό, η ευθεία κάτω από την κορυφή Α  στην 1η φωτό είναι η πρώτη από τις 2 αυτές γραμμές) που όλως ''τυχαία'' είναι απόλυτα // μεταξύ τους!!!
 Η ευθυγραμμία ΑΒ=1120 χλμ, συνολικά η λευκή γραμμή είναι μήκους 2.000 χλμ. ενώ οι κόκκινες γραμμές είναι  ~450 χμ.(φυσικά όσο τμήμα τους είναι ακόμη ορατό).
Κάποιοι μπορεί να πουν:Εντάξει άλλη μιά φυσική πτύχωση που φαίνεται σαν τεχνητή. Έχετε καταλάβει για τι τεράστιες διαστάσεις μιλάμε; Σήμερα με τα τελειότερα τοπογραφικά όργανα GPS δεν είναι απίθανο να χαράξεις μιά τέτοια ευθυγραμμία (σ.σ. σίγουρα όμως επίπονο και χρονοβόρο είναι). Πριν από 11500 χρονια τι τεχνολογία είχαν και χάραξαν αυτές τις τέλειες ευθείες γραμμές στο έδαφος;Σε τι χρησίμευαν;
Το τέλειο ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ της Ατλαντίδας πως το υλοποίησαν στο έδαφος;  Πραγματικά έχω μείνει άφωνος με την τεχνολογία τους. Αν μου έλεγαν ότι οι Άτλαντες είχαν και ιπτάμενα σκάφη (όπως ισχυρίζονται κάποιοι πιό προωθημένοι από εμένα), με αυτά που έχω ανακαλύψει τα τελευταία χρόνια και περιγράφω αναλυτικά στο βιβίο μου Η ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ, δεν το αποκλείω καθόλου!!!!
Αυτό που θέλω τώρα να εντοπίσω είναι οι 5 δακτύλιοι (3 νερού και 2 ξηράς) συνολικής διαμέτρου 29 σταδίων η περίπου 5 χλμ. όπως αναφέρει ο Πλάτωνας στο διάλογο ΚΡΙΤΙΑΣ όπου βρισκόταν το παλάτι με  το τεράστιο ολόχρυσο σύμπλεγμα του Ποσειδώνα με τις 100 Νηρηίδες και τα 100 δελφίνια (σ.σ. πολύ δύσκολο να εντοπιστούν οι 5 δακτύλοι λόγω των μικρών διαστάσεων τους και της επικάθισης των υλικών της έκρηξης στο πυθμένα). Κάποιοι που δεν έχουν ακουμπήσει τον Πλάτωνα, έχουν καθιερώσει στην παγκόσμια συνείδηση σαν Ατλαντίδα και στο μύθο που την περιβάλλει (σ.σ. φυσικά μύθος=ιστορία και όχι παράμυθος=παραμύθι) τους 5 κυκλικούς δακτυλίους. Όμως αυτό ήταν ΜΟΝΟ το παλάτι του βασιλιά Άτλαντα και των διαδόχων του  ενώ σύμφωνα με τον Πλάτωνα υπήρχαν άλλοι 9 βασιλιάδες, άρα και 9 επιπλέον παλάτια, πιθανά όχι τόσο εντυπωσιακά όσο αυτό του Άτλαντα. Αυτό λοιπόν που παρουσιάζουν άπαντες οι ερευνητές  διαχρονικά σαν Ατλαντίδα δεν είναι η Ατλαντίδα αλλά το παλάτι του πρώτου τη τάξει βασιλέα εκ των 10 συνολικά, είχε δε μικρές διαστάσεις και όχι όπως το παρουσιάζουν σε καλλιτεχνικές απεικονήσεις σαν τεράστιους ομόκεντρους κύκλους. Το νησί της Ατλαντίδας ήταν όντως τεράστιο περίπου 4 εκ. τ.χλμ ενώ η πρωτεύουσα της Ατλαντίδας που ο Πλάτωνας την αναφέρει σαν ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ, είχε πλευρά 140 χλμ.
Θέλω να δω τι άλλο μυστικό κρύβεται στο πυθμένα τoυ Ατλαντικού που έρχεται σιγά-σιγά στο φως είτε εσκεμμένα είτε σε άγνοια της Google!!!
 Για ευκολότερο εντοπισμό των κορυφών Α και Β (αν και είναι ευδιάκριτες) δίνω και συντεταγμένες φ και λ κάτω δεξιά στις 2 πρώτες φωτό. 










Δεν υπάρχουν σχόλια: