Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

BETHLEHEM STAR DECODED


Επ' ευκαιρίας της μεγάλης  εορτής της Χριστιανοσύνης, ξανανεβάζω το φιλμάκι που έχω φτιάξει με το windows movie maker  για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεώτεροι.
ΤΟ ΑΣΤΡΟ ΤΗΣ ΒΗΘΛΕΕΜ: Η ΣΥΝΟΔΟΣ ΔΙΑ-ΚΡΟΝΟΥ ΤΟΥ 7 π.Χ.

Και η συνέντευξη τύπου στις Πύλες του Ανεξήγητου που έδωσα το 2009 και υπάρχει στο διαδίκτυο. Σε ευχαριστώ φίλε Knosopolis καθώς και τους 2.500 φίλους που το έχουν δει μέχρι σήμερα.  Ήταν πράγματι από τις καλύτερες που έχω δώσει ποτέ για το άστρο. Σύντομη αλλά πολύ περιεκτική. Η συνέντευξή μου στο ΑLTER διήρκησε περίπου 1 ώρα, a capella,  χωρίς δηλαδή σημειώσεις, στο μοντάζ όμως παίχτηκαν μόνο 3 αποσπάσματα συνολικής διάρκειας 10 λεπτών. Κάποια λεγόμενα στο μοντάζ- ως είθισται-αλλοιώθηκαν. Ακούγεται λοιπόν στο βίντεο κάποια στιγμή ότι: ο Δίας βρέθηκε στο περιήλιο και άρα ήταν πλησιέστερα στη γη. Στην πραγματικότητα όμως είχα πει ότι: στις 4 Ιουλίου του 7 π.Χ. ο Δίας βρέθηκε στο περιήλιο ενώ στις 14 Σεπτεμβρίου που βρέθηκε ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ και σε αντίθεση με τη γη, είχε τη μέγιστη λαμπρότητα, ήταν δηλαδή κάτι σαν πανσέληνος.
Κάποιοι μπορεί να κατάλαβαν την αντίφαση, αλλά ο μοντέρ που το κουτσούρεψε πιθανά δεν κατάλαβε ότι αλλοίωσε αστρονομικούς όρους.
Απολαύστε τη λοιπόν ξανά. Την εντόπισα σήμερα και πράγματι ευχαριστήθηκα που έχει κάνει τόσο καλή εντύπωση.
ΠΥΛΕΣ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟΥ  (ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2009)

Ειλικρινά απορώ πως ο καταξιωμένος αστροφυσικός Στράτος Θεοδοσίου, στην εκπομπή "Το σύμπαν που αγάπησα" λέει, στο απόσπασμα που υπάρχει από την εκπομπή στην ΕΤ3,   ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΣΤΡΟ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ  αυτά τα κυριολεκτικά ανιστόρητα και αντεπιστημονικά δεδομένα.  
Μεταφέρω αυτούσια κάποια από τα λεγόμενα του καθηγητή:
ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ: Διαβάζοντας πολύ προσεκτικά τα κείμενα του κατά Ματθαίον  Ευαγγελίου........ 
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Αν το είχες διαβάσει κ.καθηγητά προσεκτικά όπως λες, θα καταλάβαινες αμέσως ότι ο πρώην τελώνης στο επάγγελμα, Ματθαίος, δεν είχε τις γνώσεις να περιγράψει ένα αστρονομικό φαινόμενο. Το αστρονομικό φαινόμενο του το περιέγραψε η μοναδική αυτόπτης μάρτυς της Γεννήσεως, η ίδια η Παναγία. Σιγά μην της είπαν οι μάγοι για σύνοδο πλανητών, ανάδρομες κινήσεις κλπ. Αυτά λοιπόν μετέφερε ο Ματθαίος στο Ευαγγέλιό του. Τις γενικές αναφορές της Παναγίας και εσείς ούτε που το έχετε καταλάβει. Πάτε σώνει και καλά να βγάλετε το Ευαγγέλιο μη αστρονομικό. Αυτό είναι δεδομένο. Δεν είναι σύγγραμα του Κέπλερ.
Έπρεπε απλά να  αποκωδικοποιήσετε  τα γραφόμενα του Ματθαίου. ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΛΟ ΕΚΑΝΑ.
ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ: Θα πρέπει κάποιος να μην έχει τις στοιχειώδεις γνώσεις αστρονομίας για να διατυπώσει την άποψη ότι το άστρο της Βηθλεέμ το περιγραφόμενο στο κατά Ματθαίο Ευαγγέλιο, αποτελεί ένα αστρικό αντικείμενο ...........
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Ένας ερασιτέχνης αστρονόμος, μετά από έρευνα 3 χρόνων κατάφερε ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ και χωρίς τίτλους Δρ ή PHD  να αποδείξει ότι ήταν αστρονομικό φαινόμενο. Αλήθεια εσείς πόσο καιρό ασχοληθήκατε; Μάλλον στο πόδι, γιατί ακόμη κι αν σας είχε περάσει από το μυαλό η σύνοδος Δία-Κρόνου του 7 π.Χ. για να λύσεις το "γρίφο" θέλει και τρομερή ΕΜΠΝΕΥΣΗ αλλά και σχολαστική και επίπονη έρευνα. Αλλά η σύνοδος ούτε που σας πέρασε από το μυαλό, ενώ ο έτερος καθηγητής Χ.Γούδης επιμένει ότι ο Χριστός γεννήθηκε το 3 ή το 2 π.Χ. 
Πρώτη φορά ακούω στη ζωή μου ότι ο Θεάνθρωπος έκανε 2 χρόνια για να γεννηθεί!!!  Εγώ απέδειξα: Ο Ιησούς Χριστός εγεννήθη στη Βηθλεέμ της Ιουδαίας, Πέμπτη 12 Νοεμβρίου του 7 π.Χ. στις 19.30 μ.μ.. ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΛΕΠΤΟΥ και όχι 2 χρόνων!!!

Τα ακούω και τα ξανα-ακούω και δεν πιστεύω στα αυτιά μου!!!!. Μ'αρέσει η σιγουριά το τί δεν ήταν το άστρο. ΣΙΓΟΥΡΑ ΗΤΑΝ και οι 4 περιπτώσεις που αναφέρεις ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ το άστρο κ.Θεοδοσίου. Αλλά φαίνεται ότι δεν έχεις σε καμμία περίπτωση ερμηνεύσει σωστά το Ευαγγέλιο του Ματθαίου.
Για να καταλάβει κανείς τα Ιερά Ευαγγέλια χρειάζεται σίγουρα βοήθεια από ΚΑΠΟΙΟΝ. Και το 2004,  καθισμένος στην οθόνη του υπολογιστή μου, απλά για να εξοικειωθώ με τα νεαποκτηθέντα CD-ROM πλανηταριακά προγράμματα CELESTRON THE SKY & REDSHIFT, άρχισα να ψάχνω την ΠΡΩΤΗ του ΚΡΙΟΥ. Αφού την εντόπισα το έτος 1865 π.Χ. λέω: Δεν βρίσκω και την ΠΡΩΤΗ των ΙΧΘΥΩΝ; Την εντόπισα και αυτήν το έτος 68 π.Χ. Αφού βρήκα και πότε ξεκίνησε η ΕΠΟΧΗ των ΙΧΘΥΩΝ που ταυτίζεται με την ΕΠΟΧΗ του ΧΡΙΣΤΟΥ, αναρωτήθηκα: Λες να ψάξω το άστρο της Βηθλεέμ; Mε τέτοια τρομερά όπλα στα χέρια μου, όπως τα εκπληκτικά πλανηταριακά προγράμματα CELESTRON THE SKY & REDSHIFT σκέφτηκα ότι θα ήταν πολύ πιό εύκολο, απ' ότι το 1989 όταν και για πρώτη φορά με απασχόλησε το ΖΗΤΗΜΑ ΤΟΥ ΑΣΤΡΟΥ. Αλλά τότε ήμουν κυριολεκτικά χωρίς όπλα, ενώ εν έτει 2004 είχα στα χέρια μου "ΠΥΡΗΝΙΚΟ"  ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΟ έτοιμο προς χρήση!!!
Έτσι λοιπόν ξεκίνησαν όλα. Από ένα ΤΥΧΑΙΟ (;;;;;;;) ΓΕΓΟΝΟΣ . Μου πήρε 3 σχεδόν χρόνια για να κάνω τη σύνοδο του 7 π.Χ. φύλλο και φτερό. Τα Ευαγγέλια τα ξετίναξα κυριολεκτικά. Δεν τα διάβασα στο πόδι. Αλλά για να ερμηνεύσεις τα Ιερά αυτά βιβλία, δεν πρέπει να είσαι κατ' αρχάς προκατειλημμένος μαζί τους, όπως δυστυχώς είναι το 90% των συντηρητικών επιστημόνων. Έχουν απορρίψει το ΑΣΤΡΟ χωρίς να το μελετήσουν. Το να κρίνεις μιά θεωρία είναι πανεύκολο και να την βγάζεις αντιεπιστημονική ή φαντασία, χωρίς να έχεις ασχοληθεί μαζί της. Ερώτηση: Υπάρχει άλλη έρευνα τόσο αναλυτική όσο η δική μου; Απάντηση: Όχι. Ούτε το βιβλίο του Χασάπη,ούτε των Δανέζη-Θεοδοσίου, ούτε του Χ.Γούδη ούτε φυσικά του Δ.Σιμόπουλου ούτε και στην παγκόσμια βιβλιογραφία υπάρχει τόσο εξειδικευμένο βιβλίο για τη σύνοδο Δία-Κρόνου. Τα έχω διαβάσει και τα 4 αυτά βιβλία συν αρκετά ξενόγλωσσα. Όλα τους γενικά και αόριστα. Καταπιάνονται με όλες τις εκδοχές του Άστρου και στο τέλος κανένα απολύτως συμπέρασμα. Άσε που και η προσέγγισή τους στο θέμα είναι λάθος. Έχουν απορρίψει συλλήβδην τη Σύνοδο Δία-Κρόνου. Απίστευτο!!!. Είμαι ερευνητής με ανοιχτό μυαλό. Το ότι ως γνωστόν λατρεύω το αρχαίο Ελληνικό πνεύμα, δεν σημαίνει ότι απορρίπτω και την Πίστη μου. Έχω καταφέρει να τα συνδυάσω αρμονικά, χωρίς το ένα να συγκρούεται με το άλλο.
OI ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΛΑΘΟΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ  που έθεσες στην εκπομπή σας αγαπητέ κ.Θεοδοσίου.
(Είναι  απόσπασμα από το βιβλίο μου ΚΩΔΙΚΑΣ ΑΣΤΡΟ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ που ανέβασα σε pdf).
Επιστημονικές και τεκμηριωμένες. Το μόνο ελαφρυντικό που σου αναγνωρίζω είναι ότι μαγνητοσκοπήσατε την εκπομπή πριν τα Χριστούγεννα του 2008, όταν και σας επισκέφτηκα στη Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου, στο γραφείο του Μάνου Δανέζη (τον οποίο φυσικά  εκτιμώ και θαυμάζω, άσχετα αν έχει κι αυτός καταλήξει στα ίδια ακριβώς συμπεράσματα, δηλαδή ότι το άστρο δεν υπήρξε) για να σας χαρίσω τα βιβλία μου.

Dedicated to all my viewers especially those from The Nethrlands and Argentina.

BETHLEHEM STAR : THE GREAT CONJUNCTION OF JUPITER-SATURN IN 7 BC 

I've made a great effort to narrate the documentary by myshelf. Very probably it is in broken English.
I hope that at least the visitors of my blog will coprehend that the Bethlehem's star was the unprecedented conjunction of Jupiter and Saturn in 7 BC. It was THE PERFECT  heliocentric triple conjunction that has a period not 20 years as normally a simple one does, but 7885 years!!! It occured only one time in the history of our solar planetary system: When Jesus Christ was born!!!!.

Δεν υπάρχουν σχόλια: