Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010

3 ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ

Τρία  εκπληκτικά βίντεο που επιτέλους κατάφερα να ανεβάσω με τη βοήθεια  του computer expert Νίκου Μελαμπιώτη και τον ευχαριστώ θερμά.
Το 1ο αφορά την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ διαδρομή της Αργούς και όχι τις διάφορες ανιστόρητες εκδοχές της. Η απόλυτη τεκμηρίωση μέσα από τους δορυφορικούς χάρτες του Google earth.
Το 2ο αφορά  παρουσίαση στο Δήμο Ελληνικού του βιβλίου μου ΟΡΦΕΑΣ & ΑΡΓΟΝΑΥΤΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ.(KΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΜΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ). Μιά διάλεξη 1,5 σχεδόν ώρας, χωρίς κείμενα, χωρίς σημειώσεις, αλλά απ' ευθείας στο κοινό. Κι όπως μου είπαν όλοι οι παρευρισκόμενοι, ήταν η πρώτη φορά που παρακολούθησαν διάλεξη με κυριολεκτικά τρομερό ενδιαφέρον, χωρίς να σκεφτούν να φύγουν. Αυτά που άκουσαν, τα άκουσαν για πρώτη φορά στη ζωή τους. Και για μένα αυτή ήταν και η μεγάλη μου ανταμοιβή. Έφυγαν όλοι κατενθουσιασμένοι, αλλά ταυτόχρονα προβληματισμένοι. Πάρτε λοιπόν μια μικρή γεύση 23 λεπτών από μια επιστημονική έρευνα που μου πήρε 5 χρόνια να ολοκληρώσω, χωρίς να αφήσω ούτε ένα σκοτεινό σημείο.  KΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ "ΟΡΦΕΑΣ & ΑΡΓΟΝΑΥΤΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ"
Το 3ο αφορά  την εκπληκτική σπηλιά του Κένταυρου  Χείρωνα, που την ανεβάζω μετά από 3 χρόνια αφ'ενός για να τη θαυμάσουν όλοι οι Έλληνες, αφ' ετέρου μήπως ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ φιλοτιμηθεί το ΥΠΠΟ που από το 2007, που την ανακάλυψα/ταυτοποίησα και τους ενημέρωσα ΕΓΓΡΑΦΩΣ, σφυρίζουν αδιάφορα και αφήνουν το ΚΟΡΥΦΑΙΟ  μνημείο  εντός του Ελλαδικού χώρου να μαραζώνει.Έχετε συνειδητοποιήσει όλοι εσείς που θα δείτε το βίντεο, ότι στις 21 Σεπτεμβρίου του 2007 πάτησα ΞΑΝΑ στον ιερό  χώρο που περπάτησε ο Αχιλλέας, ο Ιάσονας , ο Ηρακλής , ο Χείρωνας, ο Ορφέας και οι υπόλοιποι Αργοναύτες; Έχετε καταλάβει κατά ΥΠΠΟ μεριά, ότι αυτή είναι μιά ανακάλυψη-χωρίς τσάπα και αξίνα αλλά με μπούσουλα τα αρχαία κείμενα- κλάσεις ανώτερη από του Σλήμαν -που δεν ανακάλυψε βέβαια  την  πραγματική Ορφική Τροία- και του Έβανς; Ότι από ιστορικής άποψης -και όχι φυσικά καλλιτεχνικής- είναι η σπηλιά αυτή ΤΕΡΑΣΤΙΟ μνημείο της ΟΥΝΕΣΚΟ, αν όχι ανώτερο-που για μένα είναι- τουλάχιστον ισάξιο της Ακρόπολης; 
Προτρέπω ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες να προσκυνήσουν τον ΙΕΡΟΤΕΡΟ χώρο της Ελλάδος: Τη Βαθοσπηλιά της Μηλίνας. Να πάνε τα σχολεία, και να αποτίσουν φόρο τιμής, μπας και τα παιδιά μας μάθουν την πραγματική ιστορία που δεν τους διδάσκουν. ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΤΕ ΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΑΥΤΟ ΝΑ ΜΑΡΑΖΩΝΕΙ ΣΤΗ ΛΗΘΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.
ΑΝΑΔΕΙΞΤΕ ΤΟ!!!!



Το ταξίδι στην προϊστορία ξεκινάει ευθύς αμέσως.

 Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΗΣ ΑΡΓΟΝΑΥΤΙΚΗΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑΣ



OΡΦΕΑΣ & ΑΡΓΟΝΑΥΤΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ, ΟΡΦΕΩΣ ΑΡΓΟΝΑΥΤΙΚΑ/ΑΡΧΑΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ, ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ


ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΝΟΩΝ τηλ. 6950426367, 6946761841 ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΑ.


Δεν υπάρχουν σχόλια: