Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2010

BΡΕΘΗΚΕ Η ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ!!!!! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΜΗΣΙΣ.

MEΓΑΛΗ ΕΡΕΥΝΑ ΤΟΥ ΑΠΘ ΚΑΙ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ: Η ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΜΗΣΙΣ!!!!

ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΕ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΘ ΚΑΙ ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ Η ΠΟΙΗΤΡΙΑ , ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ.


ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΦΕΡΝΩ ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΗΝ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΜΟΥ , ΧΑΡΗ ΣΤΟ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ GOOGLE ΕΑRΤΗ  ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΧΑΜΕΝΗ ΗΠΕΙΡΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 12.000 ΧΡΟΝΙΑ!!!!!

Στις 20 Φεβρουαρίου του 2009, ο Bernie Bamford, ένας Βρετανός μηχανικός αεροναυπηγικής κάνοντας τυχαία περιήγηση στο Google earth, διέκρινε υποθαλάσσιους σχηματισμούς, που θύμιζαν οικοδομικά τετράγωνα, σε απόσταση περίπου 600 χιλιομέτρων Β.-ΒΔ της νήσου Λα Παλμα των Καναρίων νήσων ή 400 χιλιόμετρα Ν.-ΝΔ της νήσου Μαδέρας της Πορτογαλίας. Η είδηση έκανε το γύρο του κόσμου, προκαλώντας την περιέργεια πολλών ερευνητών και εμού προσωπικά.
Φυσικά από περιέργεια έψαξα και βρήκα τη περιοχή του Ατλαντικού με τον παράξενο πυθμένα, μου έκανε τρομερή εντύπωση, αλλά λόγω ανειλημμένων συγγραφικών υποχρεώσεων, άφησα την έρευνα για το τέλος του χρόνου.
Λόγω του μεγάλου θορύβου που δημιούργησε παγκοσμίως η ανακάλυψη του Bernie, η Google θέλησε να κατευνάσει τα πνεύματα, οδηγώντας την έρευνα προς την κατεύθυνση που βολεύει όσους συστηματικά αποκρύπτουν την αλήθεια: Προς τη συνομωσιολογία.
Εσπευσμένα λοιπόν ο εκπρόσωπος της Google ήρθε να «βάλει» τα πράγματα στην θέση τους, δηλώνοντας ότι αυτά που βλέπουν οι χρήστες του προγράμματος είναι αποτέλεσμα της σάρωσης του πυθμένα από τα σόναρ (ηχητικά ραντάρ) πλοίων που διασχίζουν τους ωκεανούς. Αυτές οι γραμμές σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της Google δεν είναι τίποτα άλλο από την ανάγλυφη απεικόνιση της πορείας ενός πλοίου.
Φυσικά αυτή είναι μια ακόμη αστεία δικαιολογία, αφού δεν συζητάμε μόνο για μια ευθεία γραμμή, αλλά κυριολεκτικά για κάνναβο (grid), που θυμίζει έντονα ρυμοτομικό σχέδιο κάποιας γιγάντιας πόλης.
ΓΙΑ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΚΑΛΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΘΕΑ!!!!
Την περιοχή Α είδε ο Bernie . Φυσικά δεν πρόσεξε την περιοχή Β που ανεκάλυψα χάρη στην επεξεργασία στο ADOBE PHOTOSHOP (αφού η πρωτότυπη φωτό είναι σκοτεινή) και η οποία συνδέεται σαφώς με την περιοχή Α!!!




Έβαλα την εικόνα της περιοχής Α στο Autocad  και έμεινα έκθαμβος από τις διαστάσεις της!!!Για προσέξτε και τις ευθυγραμμίες της περιοχής Β που ακολουθεί!!!!













Και κλείνω με την περιοχή βόρεια της Σκανδιναβικής χερσονήσου. Κράτησα αριστερά κάτω την κλίμακα για να καταλάβει κάποιος ότι μιλάμε για ευθυγραμμίες 500 χιλιομέτρων με πολλά γραμμικά σχέδια, τρίγωνα, ευθείες, ορθές γωνίες.

Φυσικά έχω γράψει άρθρο 10 σελίδων με επιστημονική τεκμηρίωση των όσων ισχύουν  για την Ατλαντίδα και θα τα παρουσιάσω στο μηνιαίο περιοδικό TESTAMENT  των εκδόσεων ΝΟΩΝ, που θα κυκλοφορήσει σύντομα σε όλα τα περίπτερα. Αφιέρωσα πάνω από 10 ώρες ψάχνοντας όλους τους ωκεανούς σπιθαμή προς σπιθαμή , μήπως και η ευθυγραμμίες είναι κάτι άλλο. Πουθενά δεν υπάρχουν τέτοια σχέδια. Μόνο στον Ατλαντικό!!!!
Η ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ ΒΡΕΘΗΚΕ , ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΕΙ Η GOOGLE ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΘ , EITE OXI.
Αφού μας παραμυθιάζουν χρόνια τώρα με τη σελήνη και το Google Moon, αφήνοντας κατά λάθος  "ελεύθερο" το REDSHIFT 5, πριν απελευθερώσουν και το Google Ocean θα έπρεπε να μπουν στο κόπο να το ρερουσάρουν. ΟΣΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑ ΑΣΤΕΙΟΤΗΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΣΟΝΑΡ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΟΙΑ, ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΧΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΣΑΣ!!!.
Το άρθρο αυτό όσοι μπορούν να το αναδημοσιεύσουν για να μάθει ο κόσμος ότι ο Πλάτωνας , ο γίγαντας του πνεύματος, ανεφέρονταν σε πραγματική περιοχή της γης, που βρισκόταν πέρα από τις Ηράκλειες στήλες. Αντί ο κ.Κ.Χαρδαβέλλας και η ομάδα του να ασχολείται με φαντάσματα και με το κάρμα , να ασχοληθεί και με κανένα σοβαρό θέμα, όπως η Ατλαντίδα.Το ζήτημα σηκώνει  πολύ μεγάλη συζήτηση και πιστεύω ότι άναψα το φυτίλι της χαμένης γνώσης. Διαδώστε το όσο μπορείτε για να μην νομίζουν κάποιοι ότι τρώμε κουτόχορτο!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: