Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2008

ΤΟ ΑΣΤΡΟ ΤΗΣ ΒΗΘΛΕΕΜ:ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΑΣΤΡΟ

Aν την μεγάλη αυτή ανακάλυψη για την ημερομηνία γέννησης του Χριστού και το άστρο της Βηθλεέμ την είχε κάνει κάποιος από τους γνωστούς αστροφυσικούς ή τους ακαδημαϊκούς , θα ήταν πρώτη είδηση στα κανάλια. Φυσικά απ' ότι διάβασα στο διαδίκτυο οι κ.κ. Δανέζης και Αντωνίου έδωσαν διαλέξεις με εναλλακτικές θεωρίες . Επιμένουν βέβαια ότι το άστρο δεν μπορεί να ήταν αστρονομικό φαινόμενο. Απέδειξα ότι η άποψη αυτή είναι λάθος.Το Πλανητάριο συνεχίζει να προβάλλει την ταινία, που το 1989 αποτέλεσε το ερέθισμα για να ασχοληθώ και να λύσω οριστικά το μεγάλο γρίφο.
Όπως με ενημέρωσε ο εκδότης του βιβλίου, πολλοί αναγνώστες τον ρωτούν αν αυτά που γράφει ο Σοφιάς στέκουν επιστημονικά. Και αν ναι γιατί δεν βγαίνουν οι αστροφυσικοί να πουν ναι, έχει δίκιο ή όχι, κάνει λάθος. Η απάντηση που μπορώ να δώσω είναι η εξής:
Πρώτον γιατί δεν ανήκω στον κλάδο τους.
Δεύτερον γιατί οι ίδιοι έχουν γράψει βιβλία για το ίδιο θέμα, που πρέπει να αποσύρουν ΑΜΕΣΑ από την κυκλοφορία αφού σε καμία περίπτωση δεν ισχύουν.
Τρίτον το Ευγενίδειο Πλανητάριο πρέπει να ξαναγυρίσει το ντοκυμαντέρ για το άστρο , βασισμένο ΜΟΝΟ στη μελέτη μου και την παλιά ταινία να τη βάλει στο αρχείο. Και αυτό μάλλον κοστίζει πολλά χρήματα.
Τέταρτον δεν θα είχαν λόγο να εμφανίζονται στις τηλεοράσεις ή να γράφουν άρθρα στις εφημερίδες και τα περιοδικά για ένα "ανεξήγητο" φαινόμενο που κάποιος απλός ερασιτέχνης αστρονόμος το έλυσε και τους έβαλε κυριολεκτικά τα γυαλιά.
Κανονικά θα έπρεπε οι ίδιοι, αν είχαν ασχοληθεί λίγο σοβαρά με τη σύνοδο του 7 π.Χ. ,να το έχουν βρει από καιρό. Όμως όταν απορρίπτεις το Θείο, είναι αδύνατο να λύσεις αυτόν τον τεράστιο γρίφο. Εγώ φυσικά τα κατάφερα γιατί απλά συνδύασα την επιστήμη με τη θρησκεία. Εκεί ακριβώς ήταν το μεγάλο μυστικό.
Αντί λοιπόν να βγουν θαρραλέα και να πουν ότι το μέγα θέμα του Άστρου από τον Νοέμβριο του 2007 έχει λυθεί οριστικά χάρη στην επίπονη μελέτη μου, συνεχίζουν να δίνουν διαλέξεις μιλώντας γενικά και αόριστα και αγνοώντας επιδεικτικά την έρευνά μου.
Είναι η πρώτη και μοναδική παγκοσμίως που δίνει οριστική και αμετάκλητη απάντηση σε όλα τα ερωτήματα που απασχόλησαν τον κόσμο 2000 χρόνια.
Φυσικά στη χώρα που ζούμε αυτή η συμπεριφορά δεν με εκπλήσσει καθόλου. Αυτό βέβαια που με θλίβει είναι ότι κάνοντας περιήγηση στο διαδίκτυο, άπαντες πλην εμού και των αναγνωστών του βιβλίου μου, συνεχίζουν να αμφιβάλλουν για την φύση του άστρου, ακόμη και για την ιστορική ύπαρξη του Χριστού!!!
Δεν ήθελα να φτάσω σε αυτό το σημείο αλλά θα το κάνω: Προκαλώ-επιστημονικά φυσικά- οποιονδήποτε να αμφισβητήσει τα συμπεράσματα μου.
Είμαι τόσο πολύ σίγουρος, που αν ήμουν τζογαδόρος θα στοιχημάτιζα 1.000.000 ευρώ!!!
Υ.Γ. Κάποιοι αστροφυσικοί βγαίνουν στην τηλεόραση και αναφέρονται στην τριπλή σύνοδο Δία-Κρόνου ότι συμβαίνει κάθε περίπου 40 χρόνια. Αν μελετούσαν όμως προσεκτικά την τριπλή σύνοδο, θα διαπίστωναν ότι η περίοδος της τριπλής συνόδου είναι μεταβλητή, από 40 έως 420 χρόνια!!!
Ήταν δηλαδή ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΗ για τους αρχαίους παρατηρητές του ουρανού.
Όμως όπως απέδειξα η δική μου σύνοδος του 7 π.Χ. ήταν ΤΕΤΡΑΠΛΗ-ΗΛΙΟΚΕΝΤΡΙΚΗ !!!
Με περίοδο 7885 χρόνια για να εμφανιστεί ξανά σε κάποιο τυχαίο ζωδιακό αστερισμό ή 2.500.000 για να εμφανιστεί ξανά στους Ιχθείς ή 735.000.000 για να βρεθεί στους Ιχθείς και ταυτόχρονα ο Δίας στο περιήλιό του. Τέτοια ήταν λοιπόν η σύνοδος του 7 π.Χ. :ΤΕΛΕΙΑ κ΄ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΗ. Έγινε μόνο μιά φορά. Όταν γεννήθηκε ο Χριστός. Και απ' ότι φαίνεται δεν πρόκειται να επαναληφθεί ποτέ ξανά η ίδια!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: